Modele shtepish te lyera

Me të Mund të Vishen JO Vetëm dysheme e Mure tualeie. Me mbërritjen e stinës së pranverës, dëshira për të rinovuar shtëpinë duket të jetë më e fuqishme. Sidomos Kur arredimi është përcaktuar, fokusi është në ngjyrën e mureve: t`i ndryshosh, në të Vërtetë, është një mënyrë Ekonomike dhe efektive për t`i dhënë mjedisit të, më shumë në përputhje me kohët. . Detajet në ngjyrë Pasteli të trëndafiltë Gjithashtu shtëpisë suaj do t`i Japin freskinë, frymën pranverore! Un e Doni vajin e gjelbër? Përgatituni për Arcadia Nëse ideja për TI Lyer muret me ngjyra shume te theksuara Ju tremb por comme ngjyra e bardhe NUK Ju pëlqen Mund te synoni për ngjyra delikate dhe te çelura si për shembull ngjyra e fildishte, Boje qielli e lehte, ngjyre kremi ETJ. Terrazzo është një Material i përbërë, i derdhur në vend ose i parapërgatitur, i Cili përdoret për trajtimin e dyshemeve dhe mureve. Përbëhet nga copëza të Vogla prej mermeri, kuarci, Graniti, xhami ose materiale të Tjera të përshtatshme, të derdhura me një lidhës çimentoje (për lidhjen kimike), polimerik (për lidhjen fizike) ose një kombinim i të dyjave. Shiritat metalikë ndajnë seksionet ose ndryshimet në ngjyrë ose Material në një modèle nga një tjetër. Copëzat e Vogla shtesë Mund të spërkohen në Top të përzierjes para se të vendosen. Pasi të jetë tharë, rrëshinohet dhe lucidohet për të prodhuar një sipërfaqe të njëtrajtshme e të lëmuar, JO poroze. Terrazzo në të Vërtetë ka një histori shumë të gjatë – shembuj janě gjetur Deri në 9 000 para krishtit.

Aktualisht shihet si një finiturë luksoze, por terrazzo moderne u krijua si një matériau miqësor për buxhetin, Material i bërë vetë. Punëtorët e ndërtimit të Venedikut, Duke kërkuar një mënyrë me kosto të ulët për të mbuluar tarracat që rrethonin shtëpitë e Tyre, vendosnin Copa të mprehta të mermerit në argjilë dhe më pas e sheshonin sipërfaqen me gurë derisa të Ishte e drejtë. EMRI që ATA i dhanë-terrazzo – është Gjithashtu Fjala Italiane për « tarracë ». Sot, terrazzo bëhet me copëza të Vogla ose të mëdha mermeri, kuarci, Graniti, APO Edhe xhami të vendosur në një shtrat prej Betoni ose rrëshirë epoksi. Copëzat e Vogla ne te vërtete Mund te jene Mjaft të mëdha dhe « shtrati » DHE agregati Mund të jenë pothuajse çdo ngjyrë që Mund të imagjinoni, gjë që bën për një Mori mundësish të projektimit. Nëse dëshironi te lyeni një Dhome te vogël, ideja me e mire është te përdorni ngjyra te shkëlqyeshme dhe te cilat reflektojnë për TI dhënë një efekt me te PLOTE, Kush preferon ngjyrat e ngrohta Mund te zgjedh midis tonaliteteve KREM APO atyre te ftohta. Ka shumë mundësi ta keni parë si fotoja më poshtë. Duke qenë se është një Material i derdhur, është shumë i bukur PASI eviton fugat, në sipërfaqe të mëdha, në dysheme.